دانلود فایل های دانشجویی

دانلود تحقیق مقاله جزوه نمونه سوال مدیریت اقتصاد پاورپوینت آماده

دانلود فایل های دانشجویی

دانلود تحقیق مقاله جزوه نمونه سوال مدیریت اقتصاد پاورپوینت آماده

تحقیق در مورد کنسرو سازی یا استریلیزاسیون تولیدات گوشتی

تحقیق در مورد کنسرو سازی یا استریلیزاسیون تولیدات گوشتی

  نوع فایل : ( Word ) قابل ویرایش       تعداد صفحات :25 صفحه       بخشی از تحقیق :     کنسرو سازی یا استریلیزاسیون تولیدات گوشتی اصول کنسرو کردن مواد غذایی بر خلاف تولیدات گوشتی پخته پاستوریزه که بقای میکروارگانیزم های مقام در برابر حرارت در آنها تصدیق می شود ، هدف استریلیزاسیون تولیدات گوشتی از بین بردن همه باکتری های فاسد کننده از جمله هاگ های آنها می باشد . مراقبت حرارتی چنین محصولاتی باید آنقدر شدید باشد که میکروارگانیزم های باکتریایی بسیار مقاوم در برابر حرارت ، که هاگ های باسیلوس و دوکسانان هستند  ، را غیر فعال یا نابود کند . در عمل ، تولیدات گوشتی پر شده در ظروف محکم بسته شده در معرض دماهای بالای 0 C 100 ، که معمولا بسته به نوع محصول بین 0 C 121 – 110 می باشد . باید به درون محصول رسیده باشد . تولیدات برای یک دوره زمانی مشخص در سطوح دمایی لازم برای استریلیزاسیون ، بسته به نوع محصول و اندازه قوطی ، نگهداری می شوند . اگردر اجناس کنسرو شده هاگ ها به طور کامل غیر فعال نشوند ، میکروارگانیزم های گیاهی ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد