دانلود فایل های دانشجویی

دانلود تحقیق مقاله جزوه نمونه سوال مدیریت اقتصاد پاورپوینت آماده

دانلود فایل های دانشجویی

دانلود تحقیق مقاله جزوه نمونه سوال مدیریت اقتصاد پاورپوینت آماده

پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی

پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی

نوع فایل : پاورپوینت ( Power Point ) قابل ویرایش   تعداد اسلاید ها :12 اسلاید   بخشی از اسلاید ها : •   •   جمود نعشی    Rigor Mortis   • اتولیز یا خود هضمی   Self Digestion     یا از بین رفتن و خراب شدن یاخته و بافت ها به وسیله آنزیم های داخلی   • فساد نهایی یا  Putrefaction     یا تجزیه نسوج به وسیله میکروارگانیسم ها   • اکسیداسیون و فساد چربی ماهی ها :   • 1- اتواکسیداسیون که با واکنش اکسیژن بر روی چربی های اشباع نشده ایجاد می شود   • 2- اتولیز چربی ها که یک هیدرولیز آنزیمی است که اسیدهای چرب را آزاد میکند و گلیسرول نیز محصول آنهاست • پس از مرگ عضلات سعی می کنند با کمک واکنش های آنزیمی به فعالیت طبیعی خود ادامه دهند واین سبب میشود که عضلات همچنان انقباض وانبساط پیدا کنند. • انرژی مورد نیاز برای انقباض وانبساط از گلوکز موجود در خون وتولید بسته های انرژی از طریق تولید ATP بدست می آید .ولی باتوقف جریان خون پس از ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد